Valentijnskipburger met gecarameliseerde rode ui

De delicate kruiden van de 100% glutenvrije Valentijnkipburgers en de warmzoete, spicy gecarameliseerde ui….oehlala, ware liefde.
Wat is er nou leuker dan je lover verwennen met een heerlijk hapje? Met de 100% glutenvrije Valentijnsburgers is dat helemaal niet zo moeilijk.
Want met dit receptje hoef je niet uren in de keuken te staan om een goede indruk te maken op je date.
Je kunt de gecarameliseerde ui ook simpel vantevoren maken. Dan heb je weer wat tijd over om de kaarsjes aan te steken.

Deze kipburger is natuurlijk ook megalekker wanneer je hem op een (glutenvrij) broodje doet.
Een gebakken eitje erop, sla erbij en je hebt een fantastisch maaltje.
Laat maar komen die number one love movie. Onder een dekentje op de bank met deze Valentijnsburger op schoot, vier jij je ultiem romantische avondje met jouw lover

Valentijnsburger met gecarameliseerde rode ui
Ingredients
- 2 stuks valentijnskipburgers 100% glutenvrij Special Edition
- 1 grote rode ui in dunne ringen gesneden
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 mespuntje gerookte paprikapoeder
- 1 theelepel Chinese fivespicespoeder
- 1 mespuntje sambal optioneel
- 1 snufje zout naar smaak
- 1 scheutje olijfolie
- 1 blokje braadboter
Instructions
- Bak de Valentijnskipburgers in circa 12 minuten in wat braadboter goudbruin en helemaal gaar
- Bak ondertussen de uiringen in een koekenpan in olijfolie glazig
- Schenk de balsamicoazijn erbij en draai de warmtebron laag
- Doe de bruine suiker, paprikapoeder, fivespicespoeder sambal en zout erbij
- Laat de ui met de ingrediënten nog 10 minuten doorgaren totdat de massa lekker zacht is maar toch nog een beetje bite houdt
- Bak de Valentijnskipburgers in circa 12 minuten in wat braadboter goudbruin en helemaal gaar