Your cart

Pollo tonnato

Deze variant op de klassieke vitello tonnato is echt een klusje van niks en het resultaat… è baciare!
Vraag of de kipfiletrollade van Wagenaar íets dikker gesneden kan worden.

Neem voor een voorgerecht 75 gram p.p.
Leg de plakjes in een rondje op een groot bord
Draai grove peper uit de molen over het vlees
Besmeer rijkelijk met de tonijnkappertjesmayonaise
Strooi er wat blaadjes rucola overheen

Voor de saus per persoon:

2 eetlepels mayonaise
5 kappertjes
1 stukje ansjovis fijngehakt
½ theelepel worcestersaus
½ theelepel citroensap
1 blaadje basilicum
1 mespuntje geperste knoflook
1 eetlepel uitgelekte tonijn uit blik, met een vork losgeplukt
1 slag grove peper uit de molen

Meng alle ingrediënten doorelkaar behalve de kappertjes.
Schep er daarna de kappertjes door.
That’s all!