Nieuws
STICKY KOREAN CHICKEN WINGS
De Koreaanse keuken is booming in Nederland. Op foodmarkten en andere culinaire hotspots zie je hippe koreaanse gerechten op de menukaart staan. Om je vingers […]
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Regelmatig komen we met nieuwe producten, nieuwtjes van de werkplek en andere actuele informatie.Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief en […]
Oosterse salade met gerookte kip
Als het warm is buiten, snak je naar een frisse maaltijdsalade die evengoed vult maar niet te zwaar is Een maaltijdsalade met gerookte kip biedt […]
Pulled turkey van de BBQ
Slow cooking is nog steeds hot in. Zeker nu het leven na de Corona best hectisch is geworden Hoe belangrijk is het dus om lekker […]
Broodje gegrilde reeburger van de BBQ met tomatenrelish
Een ware traktatie en een must-have op jouw tuinfeestje:De reeburger, kort gegrild op de BBQ en voorzien van een top-tomatenrelish Je weet dat Joyce en […]
Hongaarse gevulde paprika’s met kipgehakt en rijst in tomatensaus
Paprika’s zijn niet alleen superlekker, ze zijn heel gezond en multi inzetbaar. Net als onze kipgehakt COMBINEREN KUN JE LEREN Tja, het combineren van die […]
Reebout van de BBQ
Joyce en Patty hebben zich weer op het avontuurlijke pad begeven. Niet dat ze zelf zijn gaan jagen, hoor… Nee, ze zijn op zoek gegaan […]
Label Rouge tamme eendenborstfilet met nèt iets andere sinaasappelsaus
Wil je Joyce blij maken dan geef je haar een tamme eendenborstfilet in handen. Van Label Rouge welteverstaan. Want bij Wagenaar gaan ze voor goud!Label […]