Your cart

DIY-kipgrilworst

Zo leuk kan het zijn om je grilworst zelf te kruiden en grillen.
Do It Yourself
en Be Like Joyce & Patty 😉
Dan kun jij ff lekker voor de dag komen op je buurtbarbeque, borrel of feestje!

Want we mogen weer voorzicht aan bij elkaar op visite of op de borrel.
En daar hoort dus een lekker stuk grilworst van Wagenaar bij.
Zelfgegrild smaakt deze top pick uit onze collectie het állerlekkerst.
En wij leggen je hier hoe je dat eenvoudig voor elkaar krijgt.

DIY GRILWORST

Zelf grilworst kruiden en grillen
Course: bbq gerecht, borrelhapje, lunchgerecht, ontbijt
Cuisine: Hollandse keuken
Keyword: kipgrilworst
Author: Nanja Pol

Equipment

  • oven
  • bakje
  • bordje

Materials

  • 1 stuk grilworst naturel of kaas, circa 300 gram
  • 1 bakje kipgrilkruiden bij ons verkrijgbaar
  • 1 bakje water

Instructions

Het kruiden

  • Zet het bakje water, het langwerpig bakje en een leeg bordje klaar
  • Strooi wat grilkruiden op het bordje
  • Dep de grilworst in de kruiden
  • Wrijf de kruiden goed in de worst
  • Veeg het teveel aan kruiden er voorzichtig af zodat het laagje precies dik genoeg is
  • Smeer het kruidenlaagje in met water en wrijf dat stevig in de worst

Het grillen

  • Verwarm de oven voor op 170 graden
  • Leg de grilworst op een rekje in de oven
  • Gril de worst in 20 minuten

Notes

Laat de worst 10 minuten rusten voordat je hem aansnijdt.
Zo is ie op de perfecte temperatuur om te eten.
Maar koud is de grilworst ook superlekker, hoor.