Posted inrecept
Broodje gegrilde reeburger van de BBQ met tomatenrelish

Een ware traktatie en een must-have op jouw tuinfeestje:
De reeburger, kort gegrild op de BBQ en voorzien van een top-tomatenrelish
Je weet dat Joyce en Patty echte feestvierders zijn. Ze grijpen dan ook elke gelegenheid aan om een feestje te bouwen met familie en vrienden.
En dat ze beiden gek zijn op zomerwild is ook al geen geheim meer.
Van het verse reevlees dat bij de jager is besteld, draaien ze van een deel het mooiste reegehakt. Om dat vervolgens te verwennen met 100% glutenvrije kruiden.
Deze reeburgers geven jouw feestje een echte upgrade. Probeer ze maar eens.
Waar is het feestje????

Reeburger van de BBQ
op de bbq gegrild broodje reeburger met een tomatenrelish
Ingredients
- 4 stuks reeburger
- 4 broodjes glutenvrij
- 2 pruimtomaten in 4 plakjes,, de rest in kleine blokjes
- 4 zongedroogde tomaatjes fijngehakt
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 sjalot gesnipperd
- 1 grote agurk fijngehakt
- 1 mespunt cayennepeper
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
- 1/2 ijsbergsla in ragfijne reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
Instructions
- stook de BBQ goed op
- haal de reeburgers uit de koeling en laat op temperatuur komen
- meng de mayo, tomatenblokjes, zongedroogde tomaat, sjalot, augurk, cayennepeper, paprikapoeder goed door elkaar
- gril de reeburgers in circa 6 minuten om en om. Ze mogen rosé vanbinnen blijven
- snijd de broodjes door, smeer in met olijfolie en gril ze 2 minuten op de BBQ
- bedek de onderste helft van het broodje met ijsbergsla
- doe hier een flinke schep tomatenrelish op
- leg de burger daar weer bovenop met een plakje tomaat
- leg het dekseltje erbovenop en steek er een satéprikker in